MENJUAL UBATAN UNGGAS KESAYANGAN ANDA SECARA ONLINE ( POSLAJU )

Wednesday, April 27, 2011

Merpati Kacukan (Lahore + Indian Fantail)

Salam semua, semalam aku terserempak dgn berita gembira, hasil kacukan antara merpati lahore betina n indian fantail jantan aku dah kuar hasil. Walaupun sekor tp aku exited jugak sbb nak tgk camner rupa dia dan camner dia membesar. Masa-masa ke depan aku hrp akan dpt byk lg anak.. Lepas ni aku akan biakkan lebih byk merpati. Sbb cam best la pulak duk kacuk-mengkacuk ni :) Kat bawah ada aku tunjuk gambar papa, mama n baby merpati tu :)










1 comment:

  1. Salam bro, merpati bro sgt cantik. Sy juga peminat merpati. Tp jenis biasa je. Sy x brapa tau sgt jenis2 merpati ni. Tp sy ada kacukkan merpati merak dan merpati putih biasa. Dah ada 5 ekor anak dah. Free bro lawatlah blog saya. Klu ada kekurangan minta beri nasihat yer. http://manjungbettagroup.blogspot.com/2011/10/koleksi-merpati-kacuk-merpati.html

    ReplyDelete